Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Termékek

Kínálatunkban található speciális hajmosószer és izzadásgátlók:

Sellon sampon korpás hajra (120 ml)

kepernyofoto-2018-06-12---12.32.37.png

Nature Deo természetes hatóanyagú izzadásgátló készítmény (60 g)

natural-deo.png

Exodor izzadásgátló készítmény (különböző kiszerelésekben)

exodor-izzadasgatlo.jpg

 

 

Termékismertetők

 

Sellon
Sampon korpás hajra

 

 A beteg fejbőr komoly probléma, ami nem csak kellemetlen tünetekkel jár, de esztétikailag is zavaró lehet. 

Okai lehetnek:

- Genetikai eredetű

- Krónikus stressz, legyengült általános állapot

- Vegyi anyagok (pl. hajfesték) károsító hatása

sellon.jpg
A bőr felszínének egészsége megkívánja, hogy a felszín szarurétegét bizonyos mértékig állandóan zsír itassa át. E bezsírozásról maga a bőr gondoskodik, elsősorban a benne levő faggyúmirigyek termékével. A faggyúmirigyek működését befolyásolja az életkor, a hideg, a meleg valamint pszichés eredetű okok. Ezek hatására a faggyúmirigy működésében zavar keletkezhet és kialakul a fejbőr gyulladásos, hámlásos betegsége a korpásodás, mely viszketéssel és egyéb esztétikai mellékhatásokkal is jár. Ahhoz, hogy ezt a folyamatot megszüntessük korpásodás elleni sampont kell használnunk.


A SELLON korpásodás elleni sampon különleges hatóanyaga, a selenium sulfide által eltávolítja a korpa 100%-át és hosszú időre meggátolja annak újbóli kialakulását. Kúraszerű használata esetén már néhány hajmosás után megszünteti a kellemetlenségeket, a haj újra friss, tiszta és egészséges lesz. 

 

 

Nature Deo
Természetes hatóanyagú izzadásgátló készítmény

Természetes frissesség akár egész nap.

Korunk trendjének megfelelően elengedhetetlen, hogy tudatosak legyünk egészségünk megőrzésében és rendszeresen használjunk természetes alapanyagú termékeket, amelyek nem tartalmaznak vegyi anyagokat.

Nature Deo - Natúr dezodor, a természet ajándéka. natural-deo.png

100%-ban természetes anyagot tartalmaz. Izzadásgátló hatású és véd a baktériumok okozta testszag ellen. Azonnal szárad és egész napra védelmet ad. Egy védőréteget képez a bőrön, így megakadályozza a kellemetlen szagot, nem képződik sárga folt a ruhán. Illat-és alkoholmentes, ezért bármilyen más kozmetikummal együtt alkalmazható. 

Nem tartalmaz alumínium-klórhidrátot. 60 grammos kiszerelésben kapható.

     

 

Exodor
Speciális izzadásgátló készítmény   

 exodor-izzadasgatlo.jpg

A túlzott stressz, a hőség valamint az intenzív fizikai igénybevétel izzadást eredményez a test több pontján, ami kellemetlen szagokkal is társulhat. A hónalj, láb és tenyér verejtékezése nagyon zavaró lehet. Serdülő korban ennek mértéke általában még fokozottabb.   

 

 
Az Exodor speciális izzadásgátló készítmény a hónalj, kéz, láb túlságos izzadása ellen. Kiváló hatású szer hiperhidrosis tüneteinek enyhítésére. Amellett, hogy megszünteti a problémát, 100%-ig illatanyag-mentes, így bármilyen parfümmel együtt is lehet alkalmazni.

 

A termék két fajta kiszerelésben kapható.

- A pumpás szórófejes változattal az izzadás helyét permetezzük be Exodor izzadásgátló szerrel. Hónalj, kéz és láb területein is alkalmazható. Rendkívül praktikus és nem tartalmaz hajtógázt.

- A flakonos termék esetében egy vattakorong benedvesítésével kell kezelni a problémás területet. Így könnyedén és kíméletesen juttathatjuk a szert a kezelni kívánt testrészre. Ez a kiszerelés a pumpás változat utántöltőjeként is funkcionálhat.