Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Termékek

A beteg fejbőr komoly probléma, ami nem csak kellemetlen tünetekkel jár, de esztétikailag is zavaró lehet.

Okai lehetnek:

- Genetikai eredetű

- Krónikus stressz, legyengült általános állapot

- Vegyi anyagok (pl. hajfesték) károsító hatása

 

Sellon
Sampon korpás hajra

  

sellon.jpg
A bőr felszínének egészsége megkívánja, hogy a felszín szarurétegét bizonyos mértékig állandóan zsír itassa át. E bezsírozásról maga a bőr gondoskodik, elsősorban a benne levő faggyúmirigyek termékével. A faggyúmirigyek működését befolyásolja az életkor, a hideg, a meleg valamint pszichés eredetű okok. Ezek hatására a faggyúmirigy működésében zavar keletkezhet és kialakul a fejbőr gyulladásos, hámlásos betegsége a korpásodás, mely viszketéssel és egyéb esztétikai mellékhatásokkal is jár. Ahhoz, hogy ezt a folyamatot megszüntessük korpásodás elleni sampont kell használnunk.


A SELLON korpásodás elleni sampon különleges hatóanyaga, a selenium sulfide által eltávolítja a korpa 100%-át és hosszú időre meggátolja annak újbóli kialakulását. Kúraszerű használata esetén már néhány hajmosás után megszünteti a kellemetlenségeket, a haj újra friss, tiszta és egészséges lesz. 


     

 

  

Exodor
Speciális izzadásgátló készítmény   

 exodor-izzadasgatlo.jpg

A túlzott stressz, a hőség valamint az intenzív fizikai igénybevétel izzadást eredményez a test több pontján, ami kellemetlen szagokkal is társulhat. A hónalj, láb és tenyér verejtékezése nagyon zavaró lehet. Serdülő korban ennek mértéke általában még fokozottabb.   

 

 
Az Exodor speciális izzadásgátló készítmény a hónalj, kéz, láb túlságos izzadása ellen. Kiváló hatású szer hiperhidrosis tüneteinek enyhítésére. Amellett, hogy megszünteti a problémát, 100%-ig illatanyag-mentes, így bármilyen parfümmel együtt is lehet alkalmazni.

 

A termék két fajta kiszerelésben kapható.

- A pumpás szórófejes változattal az izzadás helyét permetezzük be Exodor izzadásgátló szerrel. Hónalj, kéz és láb területein is alkalmazható. Rendkívül praktikus és nem tartalmaz hajtógázt.

- A flakonos termék esetében egy vattakorong benedvesítésével kell kezelni a problémás területet. Így könnyedén és kíméletesen juttathatjuk a szert a kezelni kívánt testrészre. Ez a kiszerelés a pumpás változat utántöltőjeként is funkcionálhat.